Studieboliger

Information | Studieboliger

Indkvartering og forplejning

Vi har 160 senge. Værelserne er dobbeltværelser, og du vil blive indkvarteret med en værelseskammerat. Skriv gerne til os, hvis du har et særligt ønske, så vil vi forsøge at imødekomme det.

I studieboligerne er dit værelse indrettet med seng, skrivebord og skab. Du medbringer selv dyne, pude og sengelinned. Der er trådløst net i hele huset, og du har mulighed for at se tv i vores studieområder. Du kan benytte dig af skolens faciliteter samt hygge i studieområderne, hvor der også er mulighed for at låne et brætspil eller game. I huset har vi også bordfodbold, bordtennis og poolbord til din rådighed.

Vores kantine MADVÆRKET serverer hver dag lækre måltider med ta’ selv buffet. Bor du i en af studieboligerne, har du 3 måltider med i din husleje.

Vi har åbent på alle undervisningsdage, og vi har medarbejdere døgnet rundt, som har et pædagogisk tilsyn. Vær opmærksom på, at vi har lukket i weekender.

Tilmelding:

Når du tilmelder dig en uddannelse, kan du søge en plads i en af vores studieboliger.

Din tilmelding er berettiget hvis:

  • Du er tilmeldt en erhvervs​uddannelse, EUD eller EUX. Det gælder både de tekniske, merkantile og de sundhedsfaglige uddannelser.
  • Du har søgt optagelse på nærmeste skole med den ønskede uddannelse
  • Den daglige transporttid til skolen med offentlige transportmidler vil være mere en 5 kvarter hver vej - fra du forlader din adresse til du er fremme på skolen

Udfyld et ansøgningsskema til en studiebolig, du kan sende det via skolens sikkerpost mail.

Klik her for at se Priserne på indkvartering og forplejning

Du kan blive indkvarteret dagen før imellem 19.00 – 21.00 og husk dyne/ pude, sengelinned og håndklæder.

Afrejse er din sidste undervisnings dag på forløbet, og det er altid om morgenen inden kl. 08.00 at du aflevere din nøgle. 
Værelset skal efterlades ryddeligt og rengjort, hvis dette ikke sker, vil du desværre blive faktureret for min. Kr. 500,-

Har du spørgsmål vedr. indkvartering, så kontakt os gerne.

Hvad koster det?

Her finder du priserne for at bo i en studiebolig. Alle priser er inkl. 3 måltider om dagen.

Priser 2024 

Du er over 18 år:

Pr. 01.01.2024: kr. 612,- pr. uge

Du er under 18 år:

Ingen betaling

Du er forsørger:

Ingen betaling, du skal dokumentere enten med dåbsattest eller navneattest, hvoraf det fremgår, at du er forsørger

Du er har en uddannelsesaftale:

Dit ophold afregnes af skolen med AUB 

 

Fritid

Studieboligerne er placeret på de øverste etager på College360. Det er derfor muligt at benytte skolens faciliteter i fritiden. Du kan hygge i studieområderne tilhørende studieboligerne, hvor der er tekøkken og mulighed for at låne et brætspil eller game. I huset har vi også bordfodbold, bordtennis og poolbord til din rådighed. Vil du være aktiv er der mulighed for boldspil o.lign. i multisalen eller en løbetur i skolens naturskønne omgivelser. Ved Gudenåen har vi om sommeren 6 kanoer med udstyr til din rådighed.

Hver tirsdag og torsdag tilbyder vi dig at komme i studiecafé. Her kan du for eksempel få hjælp til dine opgaver, finde et roligt sted at arbejde, få hjælp til CV og ansøgning, nyde en kop kaffe og slappe af efter skole.

Fra Bredhøjvej er der hurtig adgang til et større butiksområde, og der er gode forbindelser med bus til og fra midtbyen/Silkeborg station (Se køreplanen for Bus 8 og Bus 12).

Vi laver derudover en del aktiviteter, som du kan benytte dig af f.eks. kanoture, biograf, bowling, lasermatic, fisketur m.m. 

 

 

Befordringsgodtgørelse

Her kan du læse om mulighederne for at få godtgjort dine transportudgifter.

Når du er grundforløbselev uden uddannelsesaftale, kan du søge om befordringsgodtgørelse i Velkomstcentret hos Annette Ottosen.

Du kan få dækket din offentlige transport i forbindelse med din weekendrejse.

Vi opretter dig i vores befordringssystem, hvor du kan uploade dine billetter. Du får nærmere besked ved din indkvartering om dine muligheder for at få refunderet dine billetter.

Er du selv kørende i bil, så har du mulighed for at søge om kørsel i egen bil. Det skal som udgangspunkt være til ulempe for dig at tage de offentlige transportmidler, og du skal have enten 2 timers forskel, eller min. dobbelt tid imellem din kørsel via krak.dk og de offentlige transport mulighed via rejseplanen.dk. Du skal søge om denne mulighed i Velkomstcentret hos Annette Ottosen.

Hvis du har en uddannelsesaftale, så vil din virksomhed få refusion fra AUB, når dit skoleforløb er afsluttet. Aftal selv med din virksomhed om muligheden for at få refusionen udbetalt.

Regler og god adfærd når man bor i studieboligerne

Vores regler er meget enkle og baseret på 2 overskrifter: - Opmærksomhed på god adfærd - Opmærksomhed på rusmidler

Sikkerhed

I studieboligerne er der en del sikkerhedsregler, som du skal være opmærksom. på. På værelset/ gang er der en flugtplan, som er en del af beredskabsplanen. Læs den nøje igennem, så du ved, hvordan du skal forholde dig, hvis det skulle brænde.

På hver etage er der et brandskab med slange. Det er vigtigt, at vores sikkerhedsudstyr er intakt, hvis ulykken skulle ske.

God adfærd

En god adfærd omhandler, hvordan du behandler andre, og her lægger vi vægt på, at du og vi taler ordentligt til hinanden, og at du og vi ikke diskriminerer eller mobber hinanden.

Når man bor sammen i et stort hus, så er det ikke kun hensynet til den enkelte, der gælder, men også hensynet til den samlede flok.

Vi lægger også vægt på, at du tager ansvaret for dig selv, dvs., at du rydder op, og du behandler skolens inventar ordentligt, og at du holder dit værelse, gang og badeværelse ryddeligt og rengjort under dit ophold i studieboligerne.

Huset og værelserne er røgfrie. Ønsker du at ryge, skal det ske ude og uden for skolens grund. Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri skoledag fra 08.00 – 16.10.

Kæledyr er ikke tilladt. 

Vi ser også gerne at der er ro kl. 23.00, så alle har mulighed for at få en ordentlig søvn.

Du skal altid meddele os hvis du gerne vil have gæster på besøg.

Rusmidler

Du skal også være obs. på rusmidler. I huset er det ikke tilladt at indtage øl eller spiritus.

Narkotiske rusmidler er selvfølgelig ikke tilladt, og vi skal gøre dig opmærksom på, at vi har kontrakt med et vagtselskab, som lejlighedsvis dukker op til razzia af undervisningslokaler og værelser. Det har konsekvenser for dig hvis du enten besidder eller indtager narkotiske stoffer og det medfører altid en sigtelse for at overtræde loven.

Har du behov for receptpligtig medicin, så husk at opbevare det med dit navn på eller få det opbevaret ved os på vagtværelset.

Selve værelset, badeværelse og gang skal holdes ryddelige og rengjorte af dig og din sambo, der vil lejlighedsvis være rengørings tjek af dit værelse.

Pga. af stigende energi priser modtager du ved indkvarteringen et speciel regel sæt, det er dit ansvar at overholde dette og vi forbeholder os retten til foretage kontrol af dit værelse. Vær med til at spare på energien.

Er du i tvivl om hvordan du skal forholde dig, så kontakt os.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontoret:       89 23 40 70

Vagttelefon:   21 66 18 61

Leder

Øvrige

Annette Ottosen

Leder af studieboligerne

Brug for en
EUX vejleder?

Vejleder

Irene Bruus

Studievejleder på EUD/EUX

    Uddannelse
    • EUD
    • EUX
    Retning
    • Business
    • Grundforløb 1

Vejleder

Susan Majbritt Bay Thomsen

Studievejleder på EUD/EUX

    Uddannelse
    • EUD
    • EUX
    Retning
    • Håndværk & Design
    • Auto

Vejleder

Søren Kops Hansen

Studievejleder på EUD/EUX

    Uddannelse
    • EUD
    • EUX
    Retning
    • Hotel og Restaurant
    • Håndværk & Design

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.