EUX Kontor

Har du overblikket? Så har vi uddannelsen til dig

Kan du holde overblik over flere opgaver på én gang? Og trives du med at veksle mellem praktisk og boglig fordybelse? Så kan du vælge, at tage en EUX kontoruddannelse. Uddannelsen er en dobbeltuddannelse, så du kombinerer det erhvervsfaglige med en studentereksamen.
Tilmelding
Kontorlærling sidder ved computer på sin læreplads
Piger arbejder i gruppe på EUD Business

EUX Kontor

Du får en bred variation af arbejdsopgaver

Når du bliver uddannet i kontorarbejde med en EUX, får du mulighed for, at specialisere dig inden for det felt, du synes passer bedst til dig. Du kan arbejde på kontor i både den private og offentlige sektor. Fælles for alle, der arbejder på kontor, er at de er uundværlig for deres arbejdspladser. Som kontoransat har du overblikket, og du sørger for at planlægge, løse og afslutte opgaver.

Hvor kan jeg få kontorarbejde?

Du får mulighed for, at arbejde inden for et stort kartotek af brancher, da kontoransatte findes i de fleste virksomheder. Der er både læreplads og jobs at finde i det private og hos det offentlige. Eksempler på specialer, du kan arbejde inden for: sundhedsvæsenet, rejsebranchen eller som advokatsekretær. 

Hvilke muligheder giver EUX Kontor?

Når du vælger en EUX uddannelse, får du de almene fag på et gymnasialt niveau, hvilket vil sige at du får adgang til flere videregående uddannelser. Når du er uddannet kontorassistent med en EUX, vil du derfor kunne læse videre på uddannelser som: Sundhedsadministrativ koordinator og Offentlig administration.

5 Gode grunde til at starte på EUX Kontor

Du får to uddannelser i én

Med en EUX får du både en faglært uddannelse og en erhvervsfaglig studentereksamen, som giver dig gode muligheder for at læse videre. Du afslutter uddannelsen med en svendeprøve/fagprøve og med at få EUX-studenterhuen på hovedet.

Du får praktisk erhvervserfaring på dit CV

Du får praktisk erhvervserfaring på CV’et og viden om at begå dig på en arbejdsplads med i bagagen, når du er færdiguddannet.

Nye venner og godt fællesskab

Du får din uddannelse i et fedt studiemiljø på vores helt nye skole. Du lærer elever fra mange andre uddannelser og kende og får nye venner.

Aktiv hverdag og varieret undervisning

Nye spændende merkantile fag Du arbejder med emner som f.eks.: Indkøb og logistik, IT og digitalisering, Kulturforståelse, Personlig præsentation samt Salg Teori koblet tæt sammen med virkelighedsnære opgaver Gode jobmuligheder

Fremtiden er åben - du får alle muligheder

Du bliver eftertragtet på arbejdsmarkedet og får let ved at få et godt job med god løn og karriere. Du kan blive iværksætter eller læse på en videregående uddannelse, hvis du har lyst.

Der er mange forskellige introaktiviteter på tværs af uddannelserne

EUX Livet Paa Skolen Gf1 Fort Oesterlund.Elever Paa.Line

Du bliver en del af et unikt sammenhold og fællesskab

EUX Livet Paa Skolen Business Ambassadører

I pauserne kan du hygge dig og fx spille kort og hyggesnakke med dine klassekammerater

EUX Livet Paa Skolen Hygge Pause Faellesrum

I Madværket er der mulighed for at slappe af og møde de andre elever på skolen

EUX Livet Paa Skolen Elever I Madvaerket

Rundt på skolen er der mange hyggelige steder til gruppearbejde eller til at lave lektier

EUX Livet Paa Skolen Gruppearbejde Faellesrum

Bordtennis 🏓 i pauserne er altid populært 🏓

EUX Livet Paa Skolen Elever Spiller Bordtennis (1)

Vi hjælper dig med at finde en spændende læreplads som kontorlærling

Eud Kontor Messe

Velfortjente roser og stort tillykke med eksamen og EUX huen 🎉

EUX Livet Paa Skolen Business Student Foran Hovedindgang

Hverdagen på EUX Kontor

Tekst ikke udfyldt

Fag og muligheder med EUX Kontor

Der bliver taget udgangspunkt i reelle problemstillinger fra branchen, når vi underviser på kontor med EUX, så du bliver klædt godt på til at komme i lære hos en virksomhed. På skolen lærer du bl.a. om kommunikation, IT-systemer, økonomi og projektstyring. Vi har et godt sammenhold på EUX Business, og vi sørger for, at du får en spændende hverdag med faglige og sociale aktiviteter.

Sådan finder du en læreplads

En erhvervsuddannelse består af både undervisning på skolen og oplæring, som foregår i en virksomhed. Under din oplæring vil du løbende komme tilbage på skolen i undervisningsforløb.

Læs mere om Sådan finder du en læreplads

Fællesskab og studiemiljø

College360 danner ramme om et stærkt fællesskab mellem de forskellige fag- og uddannelsesretninger. Du bliver en del af et skolemiljø, hvor vi har fokus på høj trivsel - både fagligt og socialt.

Læs mere om Fællesskab og studiemiljø

Studieboliger

Som elev på College360 har du mulighed for at bo i skolens nye studieboliger. Her bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse på College360. Eleverne, der bor i studieboligerne har et helt unikt fællesskab på tværs af uddannelser, hvor de efter skole også har mulighed for at bruge skolens faciliteter.

Læs mere om Studieboliger

Ny elev - sådan bliver du optaget på EUD/EUX

Her kan du læse mere om optagelse, adgangskrav og tilmelding til EUD/EUX. Optagelse og adgangskrav afhænger af din alder og baggrund, når du søger. Hvis du ikke opfylder adgangskravene, kan du se dine muligheder for alligevel at kunne starte på en erhvervsuddanelse. Du kan også læse om, hvordan du kan få merit for tidligere erfaringer og uddannelse.

Læs mere om Ny elev - sådan bliver du optaget på EUD/EUX

Velkommen til undervisning

Her kan du finde en række praktiske oplysninger, som er målrettet elever, der skal starte på Business. Det er f.eks. her, du finder information om det udstyr, som du skal bruge i undervisningen. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere om Velkommen til undervisning

Opbygning EUX Kontor

År 1

År 2

År 3

År 4

Grundforløb 1

Grundforløb 2

Læreplads

Studieår

Studie start

Januar

Optagelse

Adgangskrav

Varighed

1½ + 2 år

Økonomi

SU / ELEVLØN

Ansøgning

Ansøg her

Mød elever og tidligere elever

Kontorelev på EUX i Silkeborg
EUX Kontor

Trina Skov Dyhrberg Madsen

Jeg syntes aspekter af alle fag er spændende, og det giver rigtig god mening, at man kan koble det til det praktiske og bruge det i sin fremtidige hverdag. Derudover syntes jeg, at det er dejligt, at jeg kan have min personlighed med i mit arbejde, hermed også min kreativitet. Jeg drømmer om, at kunne bruge min uddannelse til både administrativt arbejde samt til at have kontakt med mennesker på daglig basis.

Brug for en
EUX vejleder?

Vejleder

Irene Bruus

Studievejleder på EUD/EUX

  Uddannelse
  • EUD
  • EUX
  Retning
  • Business
  • Grundforløb 1

Vejleder

Susan Majbritt Bay Thomsen

Studievejleder på EUD/EUX

  Uddannelse
  • EUD
  • EUX
  Retning
  • Håndværk & Design
  • Auto

Vejleder

Søren Kops Hansen

Studievejleder på EUD/EUX, Lærepladskonsulent

  Uddannelse
  • EUD
  • EUX
  Retning
  • Hotel og Restaurant
  • Håndværk & Design

Kom til infoaften på erhvervsuddannelserne og EUX

Skal du vælge ungdomsuddannelse efter 9.-10. klasse? Er du student fra STX, HTX, HHX eller HF og går du med tanker om at bygge ovenpå med en håndværksuddannelse? Skal du videre efter sabbatår eller anden uddannelse, eller vil du skifte spor i dit arbejdsliv? På College360 kan vi hjælpe dig videre med dine overvejelser. Kom til Infoaften og mød vores studievejledere, oplev skolen og hør om alle erhvervsuddannelser og EUX