Madværket på Bredhøjvej 8

Åbent Hus 25. januar 2025

Besøg os | Åbent Hus på College360

Står du over for valg af Ungdomsuddannelse? Vil du vide mere om hverdagen på de forskellige uddannelser, eller er du i tvivl om, hvilken uddannelse, der passer til dig?

Lørdag, den 25. januar 2025 kl. 10.00 - 13.00 afholder vi Åbent Hus på alle uddannelser på College360. Du vil kunne besøge de 3-årige gymnasiale uddannelser HHX og HTX på Bindslevs Plads 1 og alleerhvervsuddannelser og EUX på Bredhøjvej 8.

Drømmer du om en erhvervsuddannelse afholder vi  også infoaftner torsdag, den 30. maj 2024 kl. 15.00 til 18.00 og torsdag, den 31. oktober 2024  på Bredhøjvej 8

Vil du opleve skolen og høre eleverne fortælle om hverdagen på uddannelserne allerede nu, så besøg vores virtuelle Åbent Hus, hvor du kan se videoer med elever fra alle vores uddannelser og komme med en elev på rundvisning på skolen lige, når det passer dig.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores studievejledere, som kan vejlede dig i dit valg af uddannelse og tage dig med på en rundvisning på én eller flere uddannelser. Her finder du kontaktinformation på vores studievejledere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Oplev livet på skolen

Et godt studiemiljø er vigtigt for din trivsel og læring, når du vælger uddannelse. Se med ind bag kulissen og oplev alt det, som College360 også er.