For elever

Ny elev? - Her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Når du har modtaget svar fra os i E-boks på, om du skal starte på en uddannelse, giver det ofte anledning til mange nye spørgsmål. Vi har her samlet svarene på nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra nye elever, når de skal starte på College360. Du får bl.a. information om datoer for opstart, ferier, betaling af materialer, kantine, transportmuligheder og meget andet. Fandt du ikke det, du søgte? Så er du velkommen til at kontakte vores studievejledere.
Få hjælp af en vejleder
Elever i auditorium på første skoledag
Gode råd til forældre, der vil vejlede deres børn i valg af uddannelse

Du kan nå det endnu

Er du endnu ikke tilmeldt en uddannelse?

Vores studievejledere sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for vejledning til valg af uddannelse eller tilmelding.

Tilmelding foregår via hjemmesiden Optagelse.dk. Du kan her finde en vejledning til din tilmelding på Optagelse.dk 

Du får besked via E-boks vedrørende opstart på din uddannelse.

Tilmeld dig
College360 logoflag

Skolekalender

I skolekalenderen for College360 kan du finde datoer for ferier, særlige events og opstart på uddannelserne.

Se skolekalender

Værd at vide før skolestart

Transport og parkering

Her kan du få hjælp til at komme til skolen med tog og bus og læse om, hvordan du får rabat på transport med ungdomskortet. Kommer du i bil eller på cykel/knallert, kan du finde information om parkeringsmulighederne ved skolen. 

Transport og parkering

Find vej på skolen

Her kan du se College360s to adresser i Silkeborg og finde oversigtskort med bygninger og lokaler

Find vej på skolen

Egenbetaling

For at gøre det let for dig at lave indbetalinger til materialer, studieture, fester mm, gør vi brug af systemet SafeTicket.

Betal via Safeticket

Kommunikation med skolen

Dit optagelsesbrev og eksamensbeviser kommer i din E-boks. Når du er elev på skolen, er det vigtigt, at du holder dig orienteret gennem Studie+. 

Læs mere

IT på skolen

Find information om udstyr, programmer, print, netadgang, så du er godt klædt på til at starte på din uddannelse. 

Læs mere

Studie og ordensregler

For at sikre et godt studiemiljø forventes det, at du ved din daglige adfærd medvirker til at skabe en konstruktiv hverdag på skolen.

Læs studie og ordensreglerne
Stort udvalg af kage i Madværket, med elever i baggrunden

Kantine

Mad og drikke

Madværket byder hver dag på lune retter, frisksmurte sandwich, salat, hjemmebagte boller, snacks, frugt, kolde og varme drikkevarer, kager, chokolade mm. Du kan betale med kreditkort og MobilPay. 

Læs mere
Værelse i studiebolig

Bo på skolen

Som elev på College360 har du mulighed for at bo i skolens nye studieboliger, hvis du opfylder visse betingelser. Studieboligerne ligger på skolens øverste etager, så du kan gøre brug af skolens faciliteter også i fritiden. Du bliver en del af et godt fællesskab og lærer elever fra andre uddannelser at kende. 

Læs mere om studieboliger
Som elev på College360 kan du altid få hjælp af en studievejleder

Du er ikke alene

Hjælp og støtte under uddannelsen

Mange unge har brug for støtte for at gennemføre en ungdomsuddannelse. Nogle elever får glæde af vores studiecaféer, hvor der er mulighed for at få hjælp til lektier og afleveringer. Andre  har brug for en IT rygsæk eller for støtte fra vores mentorer. Der er mange måder, vi som skole kan hjælpe dig godt i gang og igennem din uddannelse, og jo før vi ved, at du har brug for hjælp jo bedre. Ved at kontakte vores studievejledning allerede før skolestart, får du den bedste hjælp helt fra starten på din uddannelse.

Få støtte til din uddannelse
Egenbetaling på College360

Økonomi under din uddannelse

Her kan du få information om reglerne for SU og lærlingeløn.

Læs mere
HHX elever griner og hygger med mobiltelefon

Aktiviteter understøtter trivsel og fællesskab

Livet på skolen

Glæd dig til at blive en del af fællesskabet på uddannelserne på College360. Se alle de aktiviteter, du kan blive en del af i din hverdag på din uddannelse. 

Se alle dine muligheder

Særligt for dig, der starter på en erhvervsuddannelse

Opret din profil på Lærepladsen.dk

Når du starter på en erhvervsuddannelse, er det en stor fordel for dig, hvis du ret hurtigt begynder at kigge efter en læreplads. Det er derfor vigtigt, at du allerede på Grundforløbet laver en synlig profil på Lærepladsen.dk. Lærepladsen.dk er et gratis internet-mødested for elever og virksomheder, hvor du kan se de virksomheder, der har opslået ledige lærepladser, men også de virksomheder, der er godkendt til at ansætte elever, som du kan søge uopfordret hos.

Opret profil på lærepladsen.dk

Udstyr, arbejdstøj, værktøj mm.

Alt efter hvilken erhvervsuddannelse, du starter på, får du brug for at anskaffe dig forskelligt udstyr: arbejdstøj, sikkerhedsudstyr eller værktøj inden skolestart. Under hver enkelt uddannelse finder du fanen ”Velkommen på uddannelse” her kan du se, hvad du skal medbringe til de forskellige skoleforløb og få anden vigtig information om din start på uddannelsen.

Se, hvad du skal bruge

Arbejdsbeklædning til gode priser

Som elev på College360 har du mulighed for at købe udvalgt arbejdsbeklædning til skarpe priser hos Bygma Silkeborg. Det eneste du skal gøre er at dokumentere, at du er tilmeldt en uddannelse eller i gang med en uddannelse på College360. Bygma trykker Bygma logo og et hvidt College360 logo på tøjet, og priserne i kataloget er plus moms.

Se katalog

Du kan altid følge livet på College360

Følg os på Facebook og Instagram. Oplev elevernes hverdag og de spændende aktiviteter på skolen.