Event

Elsker du at planlægge og skabe oplevelser for andre?

Er du kreativ og har talent for idéudvikling? Er du i stand til at bevare overblikket, også når der er mange bolde i luften? Er du god til at kommunikere og skabe en god og tillidsvækkende dialog omkring dig? Hvis du kan sige ja til ovenstående, så ligger der en dygtig eventkoordinator gemt i dig.
Tilmelding
Event festival
3 drenge samarbejder på EUD Business

Event

Du lærer at planlægge de gode oplevelser

En eventkoordinator planlægger og arrangerer aktiviteter, f.eks. koncerter, messer og fester. Du bliver ekspert i projektstyring, eventøkonomi og koordinering med mange samarbejdspartnere. Som eventkoordinator lærer du at udvikle nye ideer og at omsætte disse til virkelige begivenheder. Dit fokus er rettet mod at skabe gode kundeoplevelser, og du bliver god til at etablere varige relationer og netværk til mange forskellige samarbejdspartnere. At være på forkant med de nyeste kommunikationsmåder på de sociale medier bliver også et af dine vigtige indsatsområder.

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Undervisningen er bygget op omkring konkrete problemstillinger og cases fra erhvervslivet. Du arbejder ofte projektorienteret og med tværfaglige emner. Den virkelighedsnære undervisning giver dig de faglige og teoretiske kompetencer, der matcher de opgaver, du vil møde under din læretid i erhvervslivet.

På din læreplads bliver du oplært i de arbejdsopgaver, som hører til uddannelsen. Oplæringen foregår på en arbejdsplads. Du afslutter uddannelsen med en fagprøve.

Hvilke events kan jeg arbejde med?

Som eventuddannet ansættes du til at planlægge og afvikle event i f.eks. i pr-bureauer, feriecentre, forlystelsesparker, sportsklubber, messecentre, shopping-centre eller hos f.eks. fagforeninger, kommuner, koncertarrangører, kulturhuse eller i større virksomheder.

5 Gode grunde til at starte på Event

Løn under din uddannelse

Du får løn under din uddannelse – både når du er på skole og i lære i en virksomhed

En aktiv hverdag

Du får en aktiv hverdag, hvor teori og praksis kobles sammen og understøtter hinanden

Selvværd og faglig stolthed

Du lærer et fag, du skaber noget og bliver stolt over dit håndværk

Gode fremtidsmuligheder

Du kan vælge mellem at et godt job i erhvervslivet, blive selvstændig eller læse videre

Der er brug for dig

Nye spændende merkantile fag Du arbejder med emner som f.eks.: Idéudvikling, projektplaner, IT, tilbud og beregninger, salgs- og markedsføringsplaner Teori koblet tæt sammen med virkelighedsnære opgaver

Få indflydelse på trivsel og studiemiljø ved at være med til at skabe events for de øvrige elever på skolen.

EUD Livet Paa Skolen Elever I Madvaerket Gf1 Intro

Du får mulighed for at deltage som vært ved skolens events f.eks. Åbent hus

EUD Livet Paa Skolen Business Ambassadører

I undervisningen kommer vi tæt på erhvervslivet gennem cases, virksomhedsbesøg og praktik

EUD Business Virksomhedsbesoeg Hos Jysk 2

Der er masser af mulighed for råd og vejledning på skolen, hvis du har brug for hjælp

Eud Livet Paa Skolen Doer Ind Til Velkomstcenterjpg

Vi har fokus på social trivsel, derfor laver vi også sjove sociale aktiviteter sammen

Eud Livetpaaskolen Introtur

Gode grin over et slag bordfodbold i pausen giver energi til mere faglighed.

EUD Livet Paa Skolen Pause Bordfodbold

Du får både mulighed for at være med til at deltage i sjove events og for at planlægge events for dine kammerater

EUD Livet Paa Skolen Gf1 Saebekassebil Kig På Giz Naar Du Koerer

Du lærer at samarbejde med andre, hvilket er vigtigt, når du i eventplanlægning skal koordinere med andre

Eud Business Piger Samarbejder I Fællesrum

Hverdagen på Event

På Event er hverdagen spændende, og vi arbejder projektorienteret med cases fra virkeligheden. Skolens mange faciliteter gør, at du har mange muligheder for at hygge dig med dine kammerater. Du kan bl.a. slappe af i de bløde sofaer, eller udfordre en ven i et spil bordfodbold. 

Fag og muligheder med Event

Uddannelsen som eventkoordinator giver dig en grundlæggende viden om at planlægge og koordinere oplevelser. Du får desuden viden om god kundekontakt, godt værtsskab, og hvordan du laver budgetter, bookingaftaler og kontrakter.

Fag på Event

Uddannelsen har som overordnet formål, at eleverne opnår viden og færdigheder inden for: udvikling af events inden for oplevelsesområdet, administration og koordination med hensyn til planlægning, gennemførelse og evaluering af events (oplevelser)

Læs mere om Fag på Event

Sådan finder du en læreplads

En erhvervsuddannelse består af både undervisning på skolen og oplæring, som foregår i en virksomhed. Under din oplæring vil du løbende komme tilbage på skolen i undervisningsforløb.

Læs mere om Sådan finder du en læreplads

Fællesskab og studiemiljø

College360 danner ramme om et stærkt fællesskab mellem de forskellige fag- og uddannelsesretninger. Du bliver en del af et skolemiljø, hvor vi har fokus på høj trivsel - både fagligt og socialt.

Læs mere om Fællesskab og studiemiljø

Studieboliger

Som elev på College360 har du mulighed for at bo i skolens nye studieboliger. Her bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse på College360. Eleverne, der bor i studieboligerne har et helt unikt fællesskab på tværs af uddannelser, hvor de efter skole også har mulighed for at bruge skolens faciliteter.

Læs mere om Studieboliger

Ny elev - sådan bliver du optaget på EUD/EUX

Her kan du læse mere om optagelse, adgangskrav og tilmelding til EUD/EUX. Optagelse og adgangskrav afhænger af din alder og baggrund, når du søger. Hvis du ikke opfylder adgangskravene, kan du se dine muligheder for alligevel at kunne starte på en erhvervsuddanelse. Du kan også læse om, hvordan du kan få merit for tidligere erfaringer og uddannelse.

Læs mere om Ny elev - sådan bliver du optaget på EUD/EUX

Velkommen til undervisning

Opbygning Event

År 1

År 2

År 3

Grundforløb 1

Grundforløb 2

Læreplads

Studie start

Januar og august

Optagelse

Adgangskrav

Varighed

½ år + 2 år

Økonomi

SU / ELEVLØN

Findes også på

EUX

Ansøgning

Ansøg her

Kom til infoaften på erhvervsuddannelserne og EUX

Skal du vælge ungdomsuddannelse efter 9.-10. klasse? Er du student fra STX, HTX, HHX eller HF og går du med tanker om at bygge ovenpå med en håndværksuddannelse? Skal du videre efter sabbatår eller anden uddannelse, eller vil du skifte spor i dit arbejdsliv? På College360 kan vi hjælpe dig videre med dine overvejelser. Kom til Infoaften og mød vores studievejledere, oplev skolen og hør om alle erhvervsuddannelser og EUX