EUX Event

Kan du skabe gode oplevelser for andre?

Så er EUX Event noget for dig! På Event-uddannelsen lærer du at planlægge og koordinere events. Med en EUX får du en erhvervsfaglig studentereksamen, som du kan bruge, hvis du vil læse videre.
Tilmelding
After party
Gruppearbejde på EUD Business

EUX Event

Et alsidigt arbejde med en stor kontaktflade

På uddannelsen til eventkoordinator bliver du uddannet i at kunne planlægge og gennemføre events professionelt. Arbejdet er alsidigt, og du kommer til at arbejde med mange forskellige mennesker. Du bliver også god til at indhente tilbud, koordinere og udvikle på idéer. Du får rig mulighed for at specialisere dig inden for de emner, du synes er interessante - det kan f.eks. være, at du har en særlig interesse for sportsarrangementer eller festivaler. 

Inden for hvilke brancher kan jeg arbejde med events?

Der er mange brancher og muligheder, du kan vælge, når du tager en Event uddannelse med EUX. Du kan f.eks. komme til, at arbejde for foreninger, kommuner, messecentre eller kulturhuse. Du kan også starte et selvstændigt eventbureau. 

Hvad kan jeg bruge EUX til?

Ønsker du at læse videre, har du mange muligheder, når du er uddannet med en EUX. Du har både en erhvervsuddannelse og en erhvervsfaglig studentereksamen, så du kan vælge at arbejde inden for faget eller læse på en videregående uddannelse. Heriblandt: Serviceøkonom og Leisure Management .

5 Gode grunde til at starte på EUX Event

Du får to uddannelser i én

Med en EUX får du både en faglært uddannelse og en erhvervsfaglig studentereksamen, som giver dig gode muligheder for at læse videre. Du afslutter uddannelsen med en svendeprøve/fagprøve og med at få EUX-studenterhuen på hovedet.

Du får praktisk erhvervserfaring på dit CV

Du får praktisk erhvervserfaring på CV’et og viden om at begå dig på en arbejdsplads med i bagagen, når du er færdiguddannet.

Nye venner og godt fællesskab

Du får din uddannelse i et fedt studiemiljø på vores helt nye skole. Du lærer elever fra mange andre uddannelser og kende og får nye venner.

Aktiv hverdag og varieret undervisning

Du oplever en anderledes måde at gå i skole på. Alt efter uddannelse vil du opleve virksomhedsbesøg, studieture, praktik, case- og projektarbejde eller du får mulighed for at afprøve teori i værksteder og laboratorier.

Fremtiden er åben - du får alle muligheder

Nye spændende merkantile fag Du arbejder med emner som f.eks.: Idéudvikling, projektplaner, IT, tilbud og beregninger, salgs- og markedsføringsplaner Teori koblet tæt sammen med virkelighedsnære opgaver

Du vil opleve et godt sammenhold på uddannelsen og tværfagligt samarbejde

EUX Livet Paa Skolen Business Elever

Du får mulighed for at deltage som vært ved skolens Åbent Hus event

EUX Livet Paa Skolen Business Ambassadører

Bingo! der er i løbet af skoletiden mange forskellig sjove aktiviteter

EUX Livet Paa Skolen Elever I Madvaerket Introaktiviteter

Du kan altid få lækkert, varieret og sund mad i Madværket

EUX Livet Paa Skolen Madværket Elev Takeover Ostebord

Du har mulighed for at blive ambassadør og deltage i forskellige events for skolen

EUX Livet Paa Skolen Business Ambassadør

I Madværket har du mulighed for at hyggesnakke og slappe af

EUX Livet Paa Skolen Madvaerket Gruppe Af Piger

En del af undervisningen foregår i små grupper og der er mange hyggelige steder til det

EUX Gruppearbejde Livet Paa Skolen

Stort kram og tillykke med EUX huen 🎉 du kan se frem til en dejlig dag

EUX Livet Paa Skolen Business Student Ude

Hverdagen på EUX Event

På EUX Event er hverdagen varieret og spændende. Vi arbejder projektorienteret med cases fra virkeligheden. Skolens mange faciliteter gør, at du har mange muligheder for at hygge dig med dine kammerater. Du kan bl.a. slappe af i de bløde sofaer, eller udfordre kammeraterne med en gang fodbold i multisalen. 

Fag og muligheder med EUX Event

På uddannelsen tager vi udgangspunkt i cases fra den virkelige verden. Du får undervisning i metoder og teori, som kan omsættes til praktisk kunnen. Bl.a. får du undervisning i økonomistyring og kommunikation. Som udlært og færdiguddannet kan du arbejde professionelt med planlægning og afholdelse af events, eller du kan vælge at læse videre. 

Sådan finder du en læreplads

En erhvervsuddannelse består af både undervisning på skolen og oplæring, som foregår i en virksomhed. Under din oplæring vil du løbende komme tilbage på skolen i undervisningsforløb.

Læs mere om Sådan finder du en læreplads

Fællesskab og studiemiljø

College360 danner ramme om et stærkt fællesskab mellem de forskellige fag- og uddannelsesretninger. Du bliver en del af et skolemiljø, hvor vi har fokus på høj trivsel - både fagligt og socialt.

Læs mere om Fællesskab og studiemiljø

Studieboliger

Som elev på College360 har du mulighed for at bo i skolens nye studieboliger. Her bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse på College360. Eleverne, der bor i studieboligerne har et helt unikt fællesskab på tværs af uddannelser, hvor de efter skole også har mulighed for at bruge skolens faciliteter.

Læs mere om Studieboliger

Ny elev - sådan bliver du optaget på EUD/EUX

Her kan du læse mere om optagelse, adgangskrav og tilmelding til EUD/EUX. Optagelse og adgangskrav afhænger af din alder og baggrund, når du søger. Hvis du ikke opfylder adgangskravene, kan du se dine muligheder for alligevel at kunne starte på en erhvervsuddanelse. Du kan også læse om, hvordan du kan få merit for tidligere erfaringer og uddannelse.

Læs mere om Ny elev - sådan bliver du optaget på EUD/EUX

Velkommen til undervisning

Her kan du finde en række praktiske oplysninger, som er målrettet elever, der skal starte på Business. Det er f.eks. her, du finder information om det udstyr, som du skal bruge i undervisningen. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere om Velkommen til undervisning

Opbygning EUX Event

År 1

År 2

År 3

År 4

Grundforløb 1

Grundforløb 2

Læreplads

Studieår

Studie start

Januar

Optagelse

Adgangskrav

Varighed

1½ + 2 år

Økonomi

SU / ELEVLØN

Ansøgning

Ansøg her

Mød elever og tidligere elever

Businesselev, Oscar Faaborg
EUX Event

Oscar Faaborg Kristensen

Med EUX får du masser af muligheder, hvis du vil bygge på- eller ændre din retning. Det er et plus, at man kan udfolde sig innovativt og afprøve idéer i praksis.

Kom til infoaften på erhvervsuddannelserne og EUX

Skal du vælge ungdomsuddannelse efter 9.-10. klasse? Er du student fra STX, HTX, HHX eller HF og går du med tanker om at bygge ovenpå med en håndværksuddannelse? Skal du videre efter sabbatår eller anden uddannelse, eller vil du skifte spor i dit arbejdsliv? På College360 kan vi hjælpe dig videre med dine overvejelser. Kom til Infoaften og mød vores studievejledere, oplev skolen og hør om alle erhvervsuddannelser og EUX