Hverdagen på Handel
Foruden en varieret hverdag, hvor du kommer til at arbejde med spændende projekter, får du også et godt socialt netværk på skolen. Vi samarbejder med de andre uddannelser, så I lærer hinanden at kende på kryds af fagretninger.
Handel
På uddannelsen lærer du om salg, indkøb og logistik i handelsvirksomheder. Du lærer f.eks. at indhente og behandle tilbud, indkøbe og sælge varer, samtidig får du en specialviden, der sætter dig i stand til at vejlede og betjene kunder professionelt. Hvis du kan se dig selv inden for e-handel, som indkøber eller som kommende salgssupporter; og som den der har det professionelle overblik over indkøb, salg og logistik, så er uddannelsen lige noget for dig.
Undervisningen er bygget op omkring konkrete problemstillinger og cases fra erhvervslivet. Du arbejder ofte projektorienteret og med tværfaglige emner. Den virkelighedsnære undervisning giver dig de faglige og teoretiske kompetencer, der matcher de opgaver du vil møde under din læretid i erhvervslivet.
Ja, du kan uddanne dig som handelsassistent med speciale i salg, digital handel eller som indkøbs- eller logistikassistent. Du vil blive oplært på en selvfunden arbejdsplads, hvor du vil indgå som medarbejder i deres hverdag. Din uddannelse vil blive afsluttet med en fagprøve.
Alle handelsvirksomheder, hvor de har med salg eller indkøb at gøre. Du bestemmer selv, hvilken faglig profil du vil have, og du vælger selv specialisering igennem din læreplads. Som handelsuddannet kan du arbejde i handelsvirksomheder eller starte din egen handelsvirksomhed. Det kan være i et job som internsælger, salgssupporter, indkøber, account manager, handelsassistent, logistikassistent el.lign.. Du kan også arbejde med ledelse eller administration. Du vil have gode muligheder for at arbejde med import og eksport, også for virksomheder i udlandet.
Du får løn under din uddannelse – både når du er på skole og i lære i en virksomhed
Du får en aktiv hverdag, hvor teori og praksis kobles sammen og understøtter hinanden
Du lærer et fag, du skaber noget og bliver stolt over dit håndværk
Nye spændende merkantile fag Du arbejder med emner som f.eks.: Indkøb og logistik, IT og digitalisering, Kulturforståelse, Personlig præsentation samt Salg Teori koblet tæt sammen med virkelighedsnære opgaver Gode jobmuligheder
Du bliver eftertragtet på arbejdsmarkedet og får let ved at få job med god løn
Foruden en varieret hverdag, hvor du kommer til at arbejde med spændende projekter, får du også et godt socialt netværk på skolen. Vi samarbejder med de andre uddannelser, så I lærer hinanden at kende på kryds af fagretninger.
Som handelsuddannet kan du arbejde med handel i mange sammenhænge, herunder særligt handel mellem virksomheder, som man i fagsprog kalder B2B (Business to Business). Uddannelsen er for dig, der er god til at skabe varige relationer til attraktive kunder og har lyst til at handle i ind- og udland.
Handelsuddannelsen har som overordnet formål, at eleverne opnår viden og færdigheder inden for: Planlægning og varetagelse af arbejdsopgaver inden for en virksomheds handelsfunktioner. Planlægning og varetagelse af arbejdsopgaver inden for en virksomheds salgs-, service-, indkøbs- eller logistikfunktioner.
Læs mere om Fag på HandelEn erhvervsuddannelse består af både undervisning på skolen og oplæring, som foregår i en virksomhed. Under din oplæring vil du løbende komme tilbage på skolen i undervisningsforløb.
Læs mere om Sådan finder du en lærepladsCollege360 danner ramme om et stærkt fællesskab mellem de forskellige fag- og uddannelsesretninger. Du bliver en del af et skolemiljø, hvor vi har fokus på høj trivsel - både fagligt og socialt.
Læs mere om Fællesskab og studiemiljøSom elev på College360 har du mulighed for at bo i skolens nye studieboliger. Her bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse på College360. Eleverne, der bor i studieboligerne har et helt unikt fællesskab på tværs af uddannelser, hvor de efter skole også har mulighed for at bruge skolens faciliteter.
Læs mere om StudieboligerHer kan du læse mere om optagelse, adgangskrav og tilmelding til EUD/EUX. Optagelse og adgangskrav afhænger af din alder og baggrund, når du søger. Hvis du ikke opfylder adgangskravene, kan du se dine muligheder for alligevel at kunne starte på en erhvervsuddanelse. Du kan også læse om, hvordan du kan få merit for tidligere erfaringer og uddannelse.
Læs mere om Ny elev - sådan bliver du optaget på EUD/EUXÅr 1
År 2
År 3
Grundforløb 1
Grundforløb 2
Læreplads
Studie start
Januar og august
Optagelse
AdgangskravVarighed
½ år + 2 år
Økonomi
SU / ELEVLØNFindes også på
EUXAnsøgning
Ansøg herDet bedste ved uddannelsen er, at undervisningen veksler mellem gruppearbejde og selvstændige opgaver. Jeg drømmer om at blive elev hos en ejendomsmægler.
Jeg valgte EUD Business, da jeg gerne ville hurtigt ud at arbejde. Mit drømmemål er at blive selvstændig!
Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.