HHX elever griner og hygger med mobiltelefon

Kom til Åbent Hus på alle uddannelser på College360

Nyheder | Kom til Åbent Hus

04 jan. 2024

Lørdag, den 13. januar 2024 fra kl. 10.00 - 13.00 holder College360 Åbent Hus på alle uddannelser.

Besøg Handelsgymnasiet (HHX) og Teknisk Gymnasium (HTX) på Bindslevs Plads 1

Besøg Erhvervsuddannelserne og EUX på Bredhøjvej 8

På begge adresser holdes der oplæg om uddannelserne kl. 10.15, 11.00 og 11.45, men du er velkommen til at komme frit fra 10.00 til 13.00. Du kan få en rundvisning og opleve studiemiljøet, møde elever, undervisere og studievejledere og få svar på alle dine spørgsmål.

Alle er velkomne, så tag bare en ven eller dine forældre med.

Se hele programmet

EUD

18 jan. 2024

College360 modtager 4,6 mio. kr. i støtte fra Nordea-fonden til ny teknologi og grøn omstilling

Erhvervsuddannelserne på College360 har modtaget 4.604.401,00 kr. i støtte fra Nordea-fondens værkstedspulje til projekt Innovative og bæredygtige læringsrum, som skal bidrage til at styrke den næste generation af dygtige faglærte i Silkeborg. Værkstedspuljen er etableret for at give skolerne mulighed for at forbedre deres faciliteter og opkvalificere underviserne og dermed gøre det mere attraktivt for unge at tage en erhvervsuddannelse. Nordea-fondens støtte går bl.a. til, at uddannelsesinstitutionerne kan investere i mere moderne værktøj, nye teknologier og grøn omstilling.

HHX

13 dec. 2023

HHX Silkeborg indfører mobilhoteller

Når eleverne på Handelsgymnasiet møder ind igen efter juleferien, bliver det til en ny virkelighed. Hen over julen bliver der nemlig opsat mobilhoteller i alle klasselokaler, hvor eleverne skal lægge deres telefoner ved timens start, og her skal den ligge i alle lektioner.

HHX

12 dec. 2023

Grænseland tur-retur

I tyskundervisningen lærer eleverne om tysk kultur, og da vi kun er en bustur fra at kunne opleve den på egen krop, tog tre tysk-B valghold på 2. år på udflugt til Knivsbjerg og Flensborg for at afprøve sproget og undersøge det dansk-tyske grænseland. 

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.