HHX Silkeborg sender et hold til DM i Erhvervscase

Nyheder | HHX Silkeborg sender et hold til DM i Erhvervscase

02 sep. 2024

HHX

HHX Silkeborg har igen i år udvalgt et stærkt hold til at deltage i DM i Erhvervscase, hvor elever fra hele landet skal konkurrere om at udvikle den bedste forretningsidé til Danmarks største fitnesskæde, PureGym.

På handelsgymnasiet lærer eleverne blandt andet at arbejde med forretningsudvikling, CO2-regnskaber, bæredygtigt indkøb, cirkulær økonomi samt kommunikation og kampagner i forhold til afsætning. DM i Erhvervscase giver eleverne en enestående mulighed for at sætte disse kompetencer i spil i en realistisk erhvervssammenhæng.

Konkurrencen, som er landets største af sin slags, involverer op mod 9.000 hhx-elever, der alle arbejder intensivt på at udvikle innovative og værdiskabende løsninger for PureGym. Ved DM i Erhvervscase demonstrerer eleverne deres kreativitet og analytiske- såvel som praktiske - kompetencer inden for forretningsudvikling.

Den 4. september finder de regionale mesterskaber sted, hvor de dygtigste idéer fra hver region vil blive udvalgt til at deltage i den landsdækkende finale. Eleverne fra HHX Silkeborg er godt forberedte og ser frem til at præsentere deres idé i håbet om at sikre sig en plads blandt finalisterne.

For Rikke Christoffersen, næstformand i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne, er det vigtigt, at virksomheder som PureGym engagerer sig og bidrager til at sikre den stærke kobling mellem erhvervslivet og handelsgymnasiet. "Mange af eleverne går rundt med en iværksætter i maven og synes, at businessvinklen med analyser og strategier er spændende. Derfor har vi brug for virksomheder som PureGym, der engagerer sig og viser eleverne, hvordan de kan omsætte det faglige til noget, der kan anvendes direkte i en virksomhed," siger hun.

Finalistdagen, der afholdes den 8. oktober, giver de udvalgte hold mulighed for at møde hinanden og finpudse deres idéer, inden det hele kulminerer med den store finale den 9. oktober, hvor Danmarksmestrene i Erhvervscase skal kåres.

Alle på HHX Silkeborg ønsker eleverne held og lykke, og vi ser frem til at følge deres rejse mod finalen.

 

HHX

23 sep. 2024

En dag for en sag: Handelsgymnasiet Silkeborg går for rent drikkevand

I fredags deltog elever og lærere fra Handelsgymnasiet Silkeborg i et velgørenhedsløb, der blev afholdt i samarbejde med hjælpeorganisationen LoveSpring for at samle penge ind til brøndprojekter i Afrika.

HHX

10 sep. 2024

Handelsgymnasiet Silkeborg inviterer til jubilæumsfest

Handelsgymnasiet Silkeborg fortsætter traditionen med at byde vores 5- og 10-års jubilarer tilbage til skolen for at fejre jubilæet med et brag af en fest. Fredag den 25. oktober 2024 er dimittender fra årgang 2014 og 2019 inviteret til en hyggelig og festlig aften fyldt med gensynsglæde og gode minder. Til festen får I mulighed for, at møde jere gamle klassekammerater, lærere og andre elever fra årgangen.

HHX

04 sep. 2024

Valg af studieretning nærmer sig for nye HHX-elever

For de nye elever på HHX Silkeborg nærmer tiden sig, hvor de skal vælge deres studieretning. Valget finder sted den 26. september, og eleverne står over for et bredt spektrum af muligheder med hele ni forskellige studieretninger at vælge imellem.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.