HHX-elever får flot 3. plads til DM i Erhvervscase

Nyheder | HHX-elever får flot 3. plads til DM i Erhvervscase

19 sep. 2023

HHX

Onsdag, den 19. september 2023 deltog Tristan, Nadja, Victor og Emilia fra 3.F på Handelsgymansiet Silkeborg i DM i Erhvervscase, som blev afholdt på Børsen i København, og deres flotte indsats og store arbejde sikrede dem en 3. plads.

Det er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier og Dansk Erhverv der står sammen bag DM i Erhvervscase. Elever fra hele landet konkurrerer i regionale mesterskaber for at kvalificere sig til finalen, hvor danmarksmestrene i erhvervscase bliver kåret. I år dystede 36 hold, i de regionale mesterskaber om en plads i finalen.

 

Holdet fra HHX i Silkeborg til DM i erhvervscase, hvor årets virksomhed er Louis Nielsen

Til DM i Erhvervscase demonstrerer eleverne deres kreativitet og analytiske- såvel som praktiske - kompetencer inden for forretningsudvikling gennem arbejde med innovative løsninger på casevirksomhedens udfordringer

I år var det optikerkæden Louis Nielsen, der er konkurrencens case. Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier ser frem til at høre de mange interessante og originale idéer, som eleverne kommer op med ud fra Louis Nielsen casen, og hos virksomheden var de spændte på elevernes mange gode ideer til, hvordan Louis Nielsen kan udvikle deres virksomhed.

- Vi håber først og fremmest, at de unge bliver klogere og får en god oplevelse, og så er vi spændte på at dykke ned i opgaverne og se en masse gode ideer til, hvordan vi kan udvikle vores virksomhed. Måske ender det med, at vi bruger en af ideerne, siger adm. direktør Mads Nygaard, som selv var Louis Nielsens første optikerelev tilbage i 90’erne.

Vi ønsker Tristan, Nadja, Victor og Emilia fra 3.F stort til lykke med det flotte placering.

HHX elever vinder 3. plads i DM i e-case

04 jan. 2024

Kom til Åbent Hus

Lørdag, den 13. januar 2024 fra kl. 10.00 - 13.00 holder College360 Åbent Hus på alle uddannelser.

HHX

13 dec. 2023

HHX Silkeborg indfører mobilhoteller

Når eleverne på Handelsgymnasiet møder ind igen efter juleferien, bliver det til en ny virkelighed. Hen over julen bliver der nemlig opsat mobilhoteller i alle klasselokaler, hvor eleverne skal lægge deres telefoner ved timens start, og her skal den ligge i alle lektioner.

HHX

12 dec. 2023

Grænseland tur-retur

I tyskundervisningen lærer eleverne om tysk kultur, og da vi kun er en bustur fra at kunne opleve den på egen krop, tog tre tysk-B valghold på 2. år på udflugt til Knivsbjerg og Flensborg for at afprøve sproget og undersøge det dansk-tyske grænseland. 

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.