Gymnasieelever fra hhx på Bindslevs Plads

Boom i antallet af ansøgere til Handelsgymnasiet

Nyheder | Boom i antallet af ansøgere til HHX

20 mar. 2024

HHX

For fjerde år i træk oplever Handelsgymnasiet Silkeborg, College360 en stigning i antallet af ansøgere.

Igen i år oplever Handelsgymnasiet Silkeborg en markant stigning i antallet af ansøgere med hele 403 mod de 337, der sidste år søgte om optagelse på skolen.

Rektor Jens Ditlev Hansen er glad for udviklingen, og forklarer den med, at Handelsgymnasiet efterhånden er solidt fastforankret i byen og i de unges bevidsthed, og han mener, at det er udsigten til en praksisnær uddannelse, der lokker de mange unge til.

Det er regionen, der fastlægger kapaciteten og fordeler ansøgerne på landets gymnasier, og derfor får skolen først i maj besked om hvilke elever, der kan tilbydes en plads.

Disse elever vil modtage et reservationsbrev den 7. maj 2024, hvori det fremgår, at der er reserveret en plads til dem på Handelsgymnasiet Silkeborg, hvis de opfylder betingelserne for optagelse. Herefter vil eleverne få besked om endelig optagelse sidst i juni måned.

04 jan. 2024

Kom til Åbent Hus

Lørdag, den 13. januar 2024 fra kl. 10.00 - 13.00 holder College360 Åbent Hus på alle uddannelser.

HHX

13 dec. 2023

HHX Silkeborg indfører mobilhoteller

Når eleverne på Handelsgymnasiet møder ind igen efter juleferien, bliver det til en ny virkelighed. Hen over julen bliver der nemlig opsat mobilhoteller i alle klasselokaler, hvor eleverne skal lægge deres telefoner ved timens start, og her skal den ligge i alle lektioner.

HHX

12 dec. 2023

Grænseland tur-retur

I tyskundervisningen lærer eleverne om tysk kultur, og da vi kun er en bustur fra at kunne opleve den på egen krop, tog tre tysk-B valghold på 2. år på udflugt til Knivsbjerg og Flensborg for at afprøve sproget og undersøge det dansk-tyske grænseland. 

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.