En dag for en sag: Handelsgymnasiet Silkeborg går for rent drikkevand

Nyheder | En dag for en sag: Handelsgymnasiet Silkeborg går for rent drikkevand

23 sep. 2024

HHX

I fredags deltog elever og lærere fra Handelsgymnasiet Silkeborg i et velgørenhedsløb, der blev afholdt i samarbejde med hjælpeorganisationen LoveSpring for at samle penge ind til brøndprojekter i Afrika.

Alle skolens 35 klasser gik den 5 kilometer lange rute rundt i Silkeborg, og eleverne havde på forhånd fundet sponsorer til deres deltagelse i velgørenhedsarrangementet.

På nuværende tidspunkt har vi fået tilsagn om sponsorstøtte for mere end 52.000 kr. Vi takker for den store opbakning fra elever, forældre, lærere og andre bidragsydere, og vender tilbage med det endelige beløb efter udløb af frist i dag kl. 16.

HHX

10 sep. 2024

Handelsgymnasiet Silkeborg inviterer til jubilæumsfest

Handelsgymnasiet Silkeborg fortsætter traditionen med at byde vores 5- og 10-års jubilarer tilbage til skolen for at fejre jubilæet med et brag af en fest. Fredag den 25. oktober 2024 er dimittender fra årgang 2014 og 2019 inviteret til en hyggelig og festlig aften fyldt med gensynsglæde og gode minder. Til festen får I mulighed for, at møde jere gamle klassekammerater, lærere og andre elever fra årgangen.

HHX

04 sep. 2024

Valg af studieretning nærmer sig for nye HHX-elever

For de nye elever på HHX Silkeborg nærmer tiden sig, hvor de skal vælge deres studieretning. Valget finder sted den 26. september, og eleverne står over for et bredt spektrum af muligheder med hele ni forskellige studieretninger at vælge imellem.

HHX

02 sep. 2024

HHX Silkeborg sender et hold til DM i Erhvervscase

HHX Silkeborg har igen i år udvalgt et stærkt hold til at deltage i DM i Erhvervscase, hvor elever fra hele landet skal konkurrere om at udvikle den bedste forretningsidé til Danmarks største fitnesskæde, PureGym.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.