En fantastisk første skoledag!

Nyheder | En fantastisk første skoledag

13 aug. 2024

HTX

I dag har vi med glæde budt velkommen til vores nye 1.g'ere, som netop har haft deres første skoledag her på HTX. Skolens gange summede af spænding og forventning, da eleverne trådte ind i deres nye klasselokaler - klar til at tage hul på tre spændende år fyldt med faglige udfordringer, nye venskaber og ikke mindst sjove oplevelser.

Velkommen til de nye 1.g'ere på HTX – en fantastisk første skoledag!

Efter en fælles velkomst fra rektor, hvor eleverne blev introduceret til skolen, gik de videre til deres nye klasser. Her lærte de deres klassekammerater at kende gennem forskellige aktiviteter, som var designet til at ryste dem sammen og skabe en god start på skoleåret.

Dagen bød også på et O-løb, hvor eleverne fik et indblik i skolens mange faciliteter, fra laboratorier og værksteder til kantinen og de hyggelige fællesområder. Stemningen var positiv, og der var allerede masser af smil og latter at spore, mens de nye elever fandt sig til rette.

Vi ser frem til at følge vores nye 1.g'ere gennem deres HTX-rejse og ønsker dem alt det bedste i deres kommende skoleår. Velkommen til HTX – vi er glade for at have jer med ombord!

første skoledag
HTX

05 okt. 2024

Science Day 2024

I onsdags slog en lang række virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner i hele landet dørene op for dette års udgave af Science Day, som Naturvidenskabernes Hus står bag. Teknisk Gymnasium Silkeborg var med til at tage imod nogle af de 4000 børn og unge, som på landsplan var med til Science Day.

HTX

09 aug. 2024

Velkommen

Efter en lang sommerferie er vi klar på at byde 63 nye 1.g'ere velkommen hos HTX.  Dette får vi hjælp til af 7 tutorer, som står klar mandag morgen med velkomsskilte og godt humør.

18 jun. 2024

College360 elever hædret af borgmester Helle Gade på rådhuset i Silkeborg

Mandag, den 17. juni 2024 blev en gruppe unge College360 talenter hyldet ved en reception på Silkeborg Rådhus.  Gennem årene har der i Silkeborg Kommune været tradition for at hylde toppræstationer inden for sportsverdenen, men siden 2016 også inden for uddannelsesverdenen. De unge, der hædres ved arrangementet har alle opnået særlige udmærkelser i 2023 og 2024.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.